Megújult webshoppal várunk Titeket!

Megújult webshoppal várunk Titeket!

Vállalat
2017.03.22.

Hosszú Katinka webáruházát mostantól IRON Store név alatt érhetitek el.

Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Veletek a remek hírt! Áprilistól egy igazán felhasználóbarát webshoppal jelentkezünk, mely nem csak kinézetében, de működésében is sokat változott. Számunkra kiemelkedően fontos volt, hogy oldalunkat átláthatóbbá tegyük a gyorsabb és kényelmesebb vásárlás érdekében, valamint folyamatosan tájékoztassunk Titeket az aktuális eseményeinkről, híreinkről.

Iron Store Webshop

Hogy pontosan milyen új funkciók érhetők el? Első és legfontosabb dolog, hogy már regisztrációra is van lehetőség az IRON Store-ban. Természetesen továbbra is lehetőséged van a gyorsvásárlásra, azonban regisztrált felhasználóként rengeteg kényelmi funkciót biztosítunk számodra. Profilodban, az „Adataim” menüpontban lehetőséged van szerkeszteni a személyes adataidat, továbbá több szállítási címet is beállíthatsz magadnak, hogy a vásárlás végeztével csupán egy gombnyomással kiválaszthasd az aktuális opciókat, ezáltal még gyorsabbá és kényelmesebbé téve a vásárlást. A „Rendeléseim” menüpontban a legutóbbi rendelésed részleteit, valamint az aktuális státuszát tekintheted meg. „Kuponjaim” menüpontban a még felhasználható, kedvezményre jogosító ajándék kuponjaidat találod, melyeket különböző akciók, illetve nyereményjátékok alkalmával kaphatod Tőlünk. Lehetőséged van továbbá kedvenc termékeidet egy listába gyűjteni, melyeket később a „Kedvenceim” menüpontban tudsz megtekinteni.

Webáruházunkban található termékeinkre egyszerűsített keresőnkkel könnyedén rákereshetsz, illetve adott termékkategóriákban szűrési lehetőségek segítenek a kényelmesebb vásárlás érdekében. Kedvenc termékeidet nem csak megjelölheted, de lehetőséged van közzétenni az általad preferált közösségi média oldalakon is.

A vásárlás mellett pedig folyamatosan tájékozódhatsz az éppen aktuális híreinkről, megjelenéseinkről, illetve eseményinkről is. Megosztjuk Veletek továbbá a legújabb ’Inside the Forge’ videókat, így nem maradtok le egy-egy nemzetközi versenyről és annak kulisszatitkairól sem. Kövessetek minket, hiszen folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!