Március 27-én indul a Learn to Swim úszásoktatás

Március 27-én indul a Learn to Swim úszásoktatás

Vállalat
2017.03.08.

Csatlakozz Te is a programhoz!

Learn to Swim

A magyar Iron Lady csapata, az Iron Aquatics újabb divízióval bővül. Az eddigiektől eltérő módon a Learn to Swim elnevezésű program most már valamennyi korosztálynak lehetőséget biztosít a sportág mozgásformájának elsajátítására. A program célkitűzése, hogy a hangsúly kizárólag az egyéni képességek fejlesztésén legyen, ezáltal személyesebb oktatásban részesülnek az úszni vágyók. Továbbá lehetőséget biztosít minden tag számára a vízben való magabiztosság elérésétől a verseny szintre való fejlődésig.

A 2016. szeptemberében elindított Iron Aquatics elsősorban a versenyezni vágyókra fókuszált, s ennek bővítéseként szolgál a legújabb, mindent átfogó úszásoktatási rendszer, a Learn to Swim. A program elindításának egyik alapvető motivációja az volt, hogy egy újra strukturált rendszert vezessen be, mely kitölti a mai, általános úszásoktatás által hagyott űrt. A program szakítani kíván az elavult, és rosszul berögzült technikákkal, valamint igyekszik a fiatal generációt közelebb hozni az úszósporthoz és az úszás szeretetéhez.

Kis létszámú csoportjainknak, szakmailag megalapozott tantervünknek és online követelmény rendszerünknek köszönhetően folyamatosan nyomon követhető az egyéni fejlődés. Fontos, hogy nem „tömeg oktatásban” gondolkodunk, hanem egy olyan oktatási rendszerben, ami egyesíti a kiváló technikai alapok elsajátítását az egyéni sikerélményekkel. Filozófiánk lényege, hogy szabad gondolkodású és pozitív környezetben gondozzuk a tehetséget.

Learn to Swim
Learn to Swim

Hiszünk abban, hogy úszókat oktatni bármely korcsoportban igazi kiváltság és egyben hatalmas felelősség is. Fontosnak tartjuk, hogy oktatóink mindig a legjobb példaképként szerepeljenek az úszóink előtt. A Learn to Swim úszásoktatás rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy mindenki a saját szintjének megfelelő oktatást kapja. 6 szintet határoztunk meg, ahova szintfelmérő után osztjuk be a gyerekeket. Az oktatást ingyenes szintfelmérő alkalmak előzik meg, melyekre az alábbi linken lehet jelentkezni:

https://ironaquatics.hu/page/learn-to-swim/placement