IRON edzőtábor Floridában

IRON edzőtábor Floridában

Videó
2017.05.25.

Hosszú Katinka kitartóan készül a budapesti Vizes Világbajnokságra

Május első hétvégéjén a norvégiai Bergen városában Katinka 6 aranyéremmel lett gazdagabb ahol az antwerpeni kupasorozathoz hasonlóan itt is minden versenyszámában megmérettette magát. A verseny végezetével, Shane-nel és úszópartnerével Dudás Dániellel az egyesült államokbeli Fourth Lauderdale városába repültek, ahol kezdetét vette az egy hónapos tréning. Katinkáék nem először készülnek fel a kikötővárosban, ugyanis a riói olimpia előtt is itt tartották edzőtáborukat.

Training camp in Florida

Az Iron Lady továbbra is kemény munkát végez a medencében és a konditeremben is. Ahogy a képeken jól látható, az idő fantasztikus, mindig süt a nap így Katinkának is jut ideje napozásra a kemény edzések mellett.

A felkészüléshez használt úszómedence nyitott, melyhez az Iron Lady csak ennyit fűzött hozzá közösségi média oldalán: „Imádom ezt az uszodát, mert nekem a napon még az edzés is könnyebben megy!”

A megfeszített munka mellett szakítanak időt egy kis pihenésre is, hogy aztán újult erővel folytathassák a felkészülést. A legújabb Inside the Forge Floridai videójából kiderül, hogy szívesen vesznek részt szabadidős programokon is, mint például búvárkodáson és kosárlabda mérkőzésen.

Training camp in Florida
Training camp in Florida

Katinka elképesztő elszántsága is azt mutatja, mennyire fontos számára, hogy a Vizes Világbajnokságon is jól szerepeljen a saját hazájában, saját nemzete előtt. Mi pedig büszkék lehetünk rá, hogy van egy Hosszú Katinkánk, akinek drukkolhatunk a lelátóról.

Gyertek és szurkoljatok az IRON Teammel!