IRON Store fotózás Katinkával

IRON Store fotózás Katinkával

Videó
2017.01.30.

Werkvideó és werkfotók az Aquatics úszóival

Áprilisban elindult az új webshopunk, melynek apropóján az Iron Corporation csapata nagy volumenű fotózást szervezett. A kreatív csapat célja az volt, hogy a webshop megújult dizájnjához igazítva új megvilágításban mutassa be eddigi jól ismert, valamint a jövőben bővülni készülő termékkínálatukat. Az egész napos fotózás keretein belül az Iron Lady is tiszteletét tette, így ő is megmutatta a nagyközönségnek az IRON Store webáruházban már megrendelhető kedvenc ruhadarabjait.

IRON Store fotózás Katinkával
IRON Store fotózás Katinkával

A fotózás azonban tartogatott további meglepetéseket. Az IRON brand kínálata tavaly bővült a Kids kollekcióval, gondolva a legkisebb rajongókra és tehetségekre. Az egyedi dizájnnal ellátott pólók 6-12 éves kor közötti gyermekek számára készültek, melynek bemutatására Hosszú Katinka úszóklubja, az Iron Aquatics ifjú tehetségei vállalkoztak.

IRON Store fotózás Katinkával
IRON Store fotózás Katinkával

Több, mint tíz gyerek állt a kamera elé, a csoportképek alkalmával pedig az olimpiai bajnok úszónő a riói ötkarikás játékok legcsillogóbb érmeit a gyermekek nyakába akasztotta. A kis titánok nemcsak egyénilég mutatták be a legkisebbeknek készült kollekciókat, hanem egy közös képre is összeálltak példaképükkel, immár Iron Aquatics pólóban. Hosszú Katinka és Shane Tusup együtt pózoltak a legkisebb tehetségekkel.

IRON Store fotózás Katinkával

Az alábbi videón jól látható, milyen remek hangulatban telt a fotózás, melynek helyszínét gyerekzaj és nevetés töltötte be. A délután hátralevő részében az úszónő került a fókuszba. A képsorozatok elkészítését egy teljes stáb asszisztálta, ahol mind Katinka mind pedig Shane megmutathatta az üzletben elengedhetetlen szigorú arcát. A sportban az elszántság és erő dominált, de elmaradhatatlan volt a páros kedves, laza és a hétköznapokban mókás arcának bemutatása is. Tekintsétek meg a videót, hogy Ti is átérezzétek az igazi Iron Nation hangulatot.