Az Iron Nation Ház első hete a Vizes VB alatt

Az Iron Nation Ház első hete a Vizes VB alatt

Vállalat
2017.07.21.

Még csak egy hét telt el a Vizes Világbajnokságból, azonban az elmúlt napok rengeteg izgalmat tartogattak az Aréna területére és a versenyekre érkezők számára.

A Duna Aréna Market Streetre kitelepült Iron Nation Házat is nem csekély számú érdeklődő látogatta meg, akik így sok-sok érdekességet láthattak, információkat gyűjthettek Hosszú Katinkáról, valamint kipróbálhatták helyszíni aktivitásainkat.

De hogy pontosan mi is várja az Iron Nation Háznál a látogatókat?

Fotófal

Fotófal

Fényképet készíthetnek a fotófalunk előtt, melyen nem más, mint a háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk és rióban szerzett érmek láthatóak. A fotófal előtt készült képeket kedvenc közösségi média oldaladon megosztva #IronNation hashtaggel Hosszú Katinka által dedikált könyveket nyerhetnek azon szerencsések, akik részt vesznek a játékban. Mindemellett a látogatók üzeneteket küldhetnek Katinkának, akiket saját fotósunk örökít meg a táblára írt jó kívánságaikkal. Ezeket az üzeneteket természetesen Katinka is folyamatosan olvassa, melyekből rengeteg erőt merít a VB-re való felkészülése során.

Fotófal
Fotófal

Kukucsfal

A fotófalunk másik oldalán található kukucsfalunkon olyan 11 darab érdekességet olvashatnak a rajongók és érdeklődők a magyar Iron Ladyről, melyeket még egy interjúban sem árult el korábban. Az érdekességekhez tartozó képi illusztrációkat az Iron Lady Arcanum csapat készítette, az általuk már jól ismert képregényes stílusban.

Kukucsfal

Iron Quiz

Gondoltunk természetesen mindazokra, akik a falon található információk után tovább bővítenék ismereteiket: hostesseink a Market Street területén várják mindazon szurkolókat, akik szívesen játszanának velünk. A feladat során három kérdésre kell helyesen válaszolni, melyek az Iron Ladyvel valamint az Iron márkával kapcsolatosak. Akik részt vesznek a játékunkban, nem kisebb élményt nyerhetnek, mint egy közös úszást Katinkával!

Iron Quiz

2:06 rekord

A bátor jelentkezők, akik már most felkészülnének a közös úszásra, edzhetik is magukat: minden hétköznap 16:00 és 18:00 óra között különböző feladatokkal tehetik próbára állóképességüket. A bátrabbak pedig kipróbálhatják Hosszú Katinka kedvenc sporteszközét, a tréning maszkot, ami növeli állóképességet és a tüdőkapacitást.

2:06 rekord
2:06 rekord

Szurkolói termékek

Mindezen aktivitások mellett természetesen a szurkolásé a főszerep, amihez külön ebből az alkalomból dobtuk piacra legújabb szurkolói termékcsaládunkat. Végül, de nem utolsó sorban a legújabb szurkolói termékeink közül válogathatnak az érdeklődők és a szurkolni vágyók.

Szurkolói termékek
Szurkolói termékek
Szurkolói termékek