Elevation Training Mask 2.0 – Ha hatékonyabb edzést szeretnél

Elevation Training Mask 2.0 – Ha hatékonyabb edzést szeretnél

Termék
2017.02.16.

De pontosan mitől is olyan különleges ez a szokatlan maszk?

Azok, akik versenyszerűen sportolnak, jól tudják, hogy mennyire fontos a folyamatos kitartás és elkötelezettség mellett az állóképesség növelése. Erre a problémára az egyik leghatékonyabb módszernek a magaslati levegőn történő edzésformát ajánljuk a teljesítmény és a szervezet oxigén szállítási kapacitásának fokozására.

Elevation Training Mask

Az alacsonyabb nyomású oxigén serkenti a szervezet vörösvérsejt termelését, így a magasabb tengerszint feletti magasságon való tartózkodást követően a vörösvérsejtek koncentrációja még akár két hétig is tart az alacsonyabb tengerszint feletti magasságon. Ilyen típusú edzést követően nagyobb előnyt élvezünk versenytársainkkal szemben, hiszen kevesebb erőkifejtésre van szükségünk normál légnyomáson ugyanahhoz a teljesítményhez.

Elevation Training Mask
Elevation Training Mask

A kiváló minőségű neoprén anyagból készült Elevation Trainig Mask magaslati edzőtáborra jellemző környezetet teremtve, oxigénhiányos környezetet produkál. A maszk viselése következtében növekszik a tüdőkapacitásunk, javul szervezetünk oxigénfelhasználása, megerősödnek a rekeszizmok. A maszk kül- és beltéri edzések alkalmával egyaránt használható, melynek segítségével könnyen előidézhető a 900 – 5500 méter közötti magaslatok oxigéntartalma. Az állóképesség növelése mellett a maszk további nagy előnye, hogy lerövidítheti az edzésidőt, ezáltal még hatékonyabbá tehető az edzés.

Használata 16 éves kortól ajánlott és szinte bármilyen típusú edzésnél alkalmazhatjuk.

Az Elevation Training Mask 2.0 három féle színben és méretben kapható az IRON Store webáruházban!