Legyél Te az egyik szerencsés iskolás!

Legyél Te az egyik szerencsés iskolás!

Termék
2017.08.28.

Hosszú Katinka és Shane Tusup üzent a szeptemberben iskolapadba kerülő kis tanulóknak: legújabb Back to School füzeteinkbe motiváló sorokat rejtettek el!

Egy hét múlva kezdődik a tanév és idén mi is kedveskedünk minden kis tanulónak a legújabb Iron Kids kollekció ihlette füzeteinkkel. Fontos a motiváció, hogy minden diák a hétköznapokban és a tanulásban is folyamatosan a legjobbra törekedjen. Ezen felbuzdulva az Iron Lady és férje, az Iron Aquatics vezetőedzője Shane Tusup is egy-egy lelkesítő üzenetet rejtett el pár iskolai kiegészítőnkben. Amennyiben augusztus 28. és szeptember 8. között rendeltek az Iron Kids füzeteinkből, akkor könnyen lehet, hogy az általuk írt üzenet és aláírás is a tiétek lehet.

A dedikált és üzenettel ellátott füzetek véletlenszerűen lesznek a rendelésekben, korlátozott számban, így amennyiben még nem szerezted be a tanévkezdéshez szükséges kiegészítőket, itt az idő!

Legyél te az egyik szerencsés, akinek csomagjába belekerül az Iron Lady és Shane motiváló üzenete, add le rendelésedet még a héten!

Exercise Book Cover
Exercise Book Cover